Tovább gördítés

RÓLUNK

A Szatyor Bár és Galéria a Hadik mellett, attól elkülönülten működik, izgalmas vizuális kialakítással, elsőrangú vendéglátói szolgáltatásokkal, zsúfolt kulturális-művészeti programokkal. Nevét onnan kapta, hogy a hajdani Hadik pincehelyiségében működő éjszakai bár gyékényborítását meglátva Karinthy kijelentette, hogy ez a hely olyan, mint egy szatyor.Konyhája igazi világi, széles választékkal, hazai és nemzetközi ízekkel, izgalmas kombinációkkal, folyamatosan váltózó étlappal, a szezonnak megfelelően. Kétségtelenül Buda egyik legfelkapottabb helye, egy darab a kortárs Közép Európából, eszméletlen berendezéssel.

Szatyor Art Space
Szyatyor Bár és Galéria 2010-ben létrehozott egy kulturális inkubációs projektet, Szatyor Artspace néven, a Bartók Béla út 33. szám alatt.

Jelenleg a a Szatyor Artspace a városrészben tevékenykedő Bartók Béla Boulvard Egyesületet támogatja. A BBB irodájaként is szolgáló helyiség otthont ad kulturális, közösségfejlesztési tevékenységeknek: kiállítások, workshopok, beszélgetések zajlanak itt, a BBB szervezésében.

PROGRAM

GALÉRIA

KAPCSOLAT

Bartók Béla út 36.
Budapest, Hungary

szatyor.hadik@gmail.com

Asztalfoglalás:

Asztalfoglalás online is, IDE kattinva!

Nyitva tartás
Nyitva tartás:
hétfő-vasárnap: 11:00-20:00
Elvitel
Rendelésfelvétel: minden nap 10:00-19:00
Átvétel: 11:00-19:50
Telefon/Rendelés: 06 1 279 0291 vagy 06 20 502 2597
WOLT házhozszállítás: 11:00-20:30 /WOLT applikáció/
Előrendelésre is van lehetőség a megadott telefonszámokon.

Kövess minket!

A Bartók Béla úton 2010. szeptemberében nyílt meg a Szatyor Bár és Galéria, izgalmas vizuális kialakítással, elsőrangú vendéglátói szolgáltatásokkal, zsúfolt kulturális-művészeti programokkal.
Vissza a tetejére